Melyik a legerősebb alkohol? Amitől nagyon ki lehet magunkat ütni?
Tudod amitől ki lehet magad ütni az KÁROS - pont ezért tudod magad 'kiütni'.
Amúgy a legdurvább az abszint 80% alkohol, nagy mértékben vakságot, illetve halált okoz.
Tesztelve, durva. 1-2 felesnél többet nem ajánlok...
Ma már nem is iszom ilyeneket, amúgy is azt mondják hogy az itt forgalomban levők nem olyanok mint az eredeti abszint...
Maradj a bornál inkább!
Legyél inkább kultúrivó, mint részeg disznó!
nem vagyok alkesz,csak neha jol esik:D
amúgy mondjuk egy 80%osnal egy feles utan mennyire üti ki magat az illető? és tegyuk fel,h szombaton megiszik egy 80%osat -egy feles. aztan jövö het szombatonis egy felest,akkoris van eselye a vaksagnak?
Az abszint is okozhat vaksagit ha sokat iszik belole vki.
Jahj heti egy felestol nem hinnem h bajod lenne tole, viszont aki nem edzett ivo/partyzo azt gyorsan fejreallitja az az egy feles is sztem! Ez az a pia amit nem azert isznak h "jol erezzek" magukat, hanem h gyorsan bebsszanak... A szavaidbol meg am pont azt veszem le h nincs igazan penzed ezert olcson akarod meguszni a szombati szorakozast :)
Jah am az abszintot igy kell inni: kockacukos kiskanalra, megmerited a poharban es a pias cukrot meggyujtod a kanalon. Aztan ahogy ez eg elkevered a felespoharban. Elfujod es lehuzod. Kisero ajanlott, pl. Baracklevel en szerettem.
köszi
jah,valahogy igy vagyok,nincs rá penzxD
A legerősebb alkohol az absinthe már van belőle 90°-os is!
Absinthe Karmagiddon/Absinthe Gothicsinth/Hapsburg Absinthe 90 Premium Reserve Extra Strong
:D ezzel igen csak kiütöd magad :D én 2hete a 85 ˘-os zöld absinthebol ittam kb 3-3,5dcl-t tehát olyan 6-7 feles, totál megütött nagyon durva cucc! és olcsó 3700 ft volt 7dcl egy 24órásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!