Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legerősebb alkohol?...

Melyik a legerősebb alkohol? Amitől nagyon ki lehet magunkat ütni?

Figyelt kérdés
de ne legyen nagyon karos az egeszsegre
2011. ápr. 21. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
olyan alkohol nem létezik, amelyik nem káros az egészségre, csak olyan van, ami kismértékben nem az pl. bor mert az még egészéges is kismennyiségben).
2011. ápr. 21. 22:24
 2/9 Olga néni ***** válasza:
Pezsgő - bor - pálinka, vagy likőr keverék. Vagy whiskey, Jager Maister, már stb. Szóval ez ütős, hányós, és nem nagyon ártalmas, mert már kevéstől is kiakadsz, hamar kidobod a taccsot, tehát valójában kevés szívódik fel belőle.
2011. ápr. 21. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Tudod amitől ki lehet magad ütni az KÁROS - pont ezért tudod magad 'kiütni'.

Amúgy a legdurvább az abszint 80% alkohol, nagy mértékben vakságot, illetve halált okoz.

Tesztelve, durva. 1-2 felesnél többet nem ajánlok...

Ma már nem is iszom ilyeneket, amúgy is azt mondják hogy az itt forgalomban levők nem olyanok mint az eredeti abszint...

Maradj a bornál inkább!

Legyél inkább kultúrivó, mint részeg disznó!

2011. ápr. 21. 23:00
 4/9 A kérdező kommentje:

nem vagyok alkesz,csak neha jol esik:D

amúgy mondjuk egy 80%osnal egy feles utan mennyire üti ki magat az illető? és tegyuk fel,h szombaton megiszik egy 80%osat -egy feles. aztan jövö het szombatonis egy felest,akkoris van eselye a vaksagnak?

2011. ápr. 21. 23:03
 5/9 Olga néni ***** válasza:
Vakságot a faszesz (metilalkohol) okoz. De az 10 perc után, rögtön. Nem ajánlom.
2011. ápr. 24. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Az abszint is okozhat vaksagit ha sokat iszik belole vki.

Jahj heti egy felestol nem hinnem h bajod lenne tole, viszont aki nem edzett ivo/partyzo azt gyorsan fejreallitja az az egy feles is sztem! Ez az a pia amit nem azert isznak h "jol erezzek" magukat, hanem h gyorsan bebsszanak... A szavaidbol meg am pont azt veszem le h nincs igazan penzed ezert olcson akarod meguszni a szombati szorakozast :)

Jah am az abszintot igy kell inni: kockacukos kiskanalra, megmerited a poharban es a pias cukrot meggyujtod a kanalon. Aztan ahogy ez eg elkevered a felespoharban. Elfujod es lehuzod. Kisero ajanlott, pl. Baracklevel en szerettem.

2011. ápr. 24. 22:01
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi

jah,valahogy igy vagyok,nincs rá penzxD

2011. ápr. 24. 22:32
 8/9 anonim válasza:

A legerősebb alkohol az absinthe már van belőle 90°-os is!

Absinthe Karmagiddon/Absinthe Gothicsinth/Hapsburg Absinthe 90 Premium Reserve Extra Strong

:D ezzel igen csak kiütöd magad :D én 2hete a 85 ˘-os zöld absinthebol ittam kb 3-3,5dcl-t tehát olyan 6-7 feles, totál megütött nagyon durva cucc! és olcsó 3700 ft volt 7dcl egy 24órásba!

2011. máj. 30. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Piros abszint 4 feles, egy üveg bor pár sör. Garantált a hatás, tapasztaltam. És nem, nem vakultam meg... szimplán csak tomboltam és nem emlékeztem semmire.
2012. nov. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!