Mi Selena Gomez emailja?
Figyelt kérdés
AZ osztájtársam..azt mondta hogy ő már levelezett selea gomezzal..Mondott 1 email-t hogy azon leveleztek...Kiváncsi vagyok hogy ez igaz-e!2011. ápr. 21. 16:38
2/7 anonim 

válasza:

selenagomez@freemail.hu
írj neki nyugodtan én is levelezek vele:D
3/7 A kérdező kommentje:
Szoval szentetek sem levelezett vele..?Mer én nem nagyon hittem neki...
2011. ápr. 22. 09:21
4/7 anonim 

válasza:

selena.gomez@citromail.hu én is leveleztem vele .
5/7 anonim válasza:
már bocsánat, de ez hülyeség... .hu?? szerintem az emailcime inkább valami .com ...
6/7 anonim 

válasza:

épp azért irtam!!! -.- nemérted a viccet??? persze és pont citromail :D és pont megvan az e-mailja xD egyébként miért is kéne nekem az e-mailja???? o.O
7/7 anonim 

válasza:

Lehetséges, hogy igaz, lehet hogy nem. Kell neked egy igazi E-mail cím? De nekem csak a rajongói van meg. Ha kell, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!