Hogyan és miért lesz valakiből urológus? Ok, hogy erre is szükség van de akkor is.
És hogy lesz valakiből nőgyógyász? :) Akár férfiként, akár nőként.
Az egyik az, hogy szükség van rá, igen. A másik az, hogy valószínűleg nincs belőlük túl sok, ezért keresettebbek az átlagnál, lehet, hogy könnyebben kezdhetnek magánpraxisba is, nagyobb lesz a forgalmuk, jövedelmük.
A hogyanra a válasz meg az öt év orvosi, meg a sok év gyakorlat, majd szakvizsga. :)
:D :D hát nem tudom. lehet szépnek tartják vagy érdekesnek a működését? :D :D ez tréééé, magyarázat??? :D
amúgy egy férfinak kellemetlenebb úgymond elmenni az urológushoz mint egy nőnek a nőgyászhoz.
A férfiak mindig nehezebben veszik rá magukat arra, hogy elmenjenek orvoshoz, mivel ez a "gyengeség" jele. Ráadásul hiába mondhatod egy betegnek, hogy ne azzal törődjön, hogy mit gondol az orvos ("De ciki, vajon most mit gondol rólam?"), úgysem fogja kitalálni :)
Egy urológusnak ez a munkája. Nem azért, mert minden álma, hogy mások péniszét nézegesse. Hanem mert érdekli az urogenitális rendszer működése, annak betegségei, ezeknek a gyógyítási lehetőségei.
Én sem tudtam elképzelni ezt, mielőtt felvettek az orvosira, soha nem gondolkoztam azon, hogy urológus legyek. Viszont ahogy tanultam, nagyon elkezdett érdekelni a terület, kicsit még az andrológia is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!