Pontszerző oldalak ellen hol van lehetőség panasz megtételére?
tudod vannak ilyen pontszerző oldalak, ahová regizel, aztán különböző dolgokért pontot kapsz, pl. napi belépés, kérdések válaszolása, tesztek kitöltése. Az összegyűjtött pontokért pedig vásárolhatsz.
Aztán úgy jársz, hogy gyűjtöd a pontokat szorgalmasan egy adott tárgyra, megrendeled, és nem érkezik meg, de a pontjaid elvesznek. Írsz az oldalnak vagy tízszer, hogy ha nem küldték amit vásároltál (mert netalántalán elfogyott az adott termék), akkor írják vissza a pontokat, hisz nem kevés munkával gyűjtögetted össze.
Én így jártam, a türelmem már letelt. Tisztában vagyok a jogaimmal. Úgy látszik azért nem minden téren, mert ezen oldal (és az összes többi pontgyűjtő oldalt is beleértve) nem tudni hol lehet panaszt tenni, az oldalon nincs feltüntetve. De gondolom valahol van rá lehetőségem.
Gondoltam megkérdezem az oldalt, de nem hiszem, hogy válaszolnának.
Jah, én is fent vagyok a Lockerzen.. meg van ilyen magyar oldal is.. de inkább nem említem :D még a végén megb..nak :D
egyépként én a rendelésig sem jutottam el... képtelenség. van vagy 2000 pontom, de hiába. nem lehet rendelni..
Tök hülyeség..
Elvesz az életedből egy pár hónapot/évet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!