Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Haverom nem hajlandó eljönni...

Haverom nem hajlandó eljönni velem buliba, hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
3-4 embert ismer is, de nem akar jönni, pedig napok óta hívjuk.Mindig azt mondja h majd legközelebb.
2011. ápr. 18. 21:32
 1/5 anonim válasza:
Én is ilyen voltam első partym előtt, csak én igazából 1 embert ismertem aki bevitt oda. Ha te már nagy partyarc vagy akkor mesélhetnél neki arról, hogy milyen jó ott haverkodni csajozni meg táncolni. Ez az egyetlen hely ahol vannak olyan könnyűvérű csajok, hogy nagyon fasza. h egyszer elmegy utána valszeg ki sem tudod majd szedni onnan, szóval ha be tudod tuszkolni az ajtón, onnan már kihozni lesz nehéz.
2011. ápr. 18. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. El tudja donteni, hogy mit akar. Amugy sem kotelezo mindenkinek mindig buliba jarni.
2011. ápr. 18. 21:39
 3/5 anonim válasza:
ne dumáljál már! fogadok h te is vmi otthonülő kis kocka stréber vagy, aki még 25 évesen is szűz, és csodálkozik, hogy hova a f*szba tűnt a fiatalsága. Rád is rád férne egy buli, bár mondjuk be se engednek 160 centi alatt szal esélytelen vagy...
2011. ápr. 18. 21:42
 4/5 anonim válasza:
fizess nekik pár sört :D
2011. ápr. 19. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:

21:42

Koszonom az igazan "kemeny" szavakat. Te meg biztos a kannas bortol lettel bator es eros. Es ilyen intelligens is, hogy ismeretlenul nekiallsz szemelyeskedni.

Bar, erre jo az internet, itt minden kis nyeszlett anyab@szo kemenykedhet felelosseg nelkul.

2011. ápr. 19. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!