Most akkor farkasember vagyok vagy mi?
Figyelt kérdés
Teliholdkor elborul az agyam. Sokszor van olyan amikor hogy ha lépcsőn kell felmenni négykézláb futok fel. Teliholdikor bágyadtan nézem a holdat. Egyszer amikor állatkertben voltam a farkasok előtt mentem el, mindegyik odajött a rácshoz és úgy álltak ott mintha a parancsomat várták volna. De ez még semmi. Teliholdkor megkívánom az emberhúst is. De tudom magam türtőztetni. De ha az a lány közelében vagyok akit szeretek ez mind elmúlik. Ez most mi?2011. ápr. 18. 16:54
3/10 A kérdező kommentje:
de hogy lehet????
2011. ápr. 18. 17:33
4/10 anonim válasza:
sosem értettem h a farkasoknak mi köze a teliholdhoz vagy csak simán a holdhoz na de hagyuk ezt:D
lehet azelőtti énedben farkas voltál csak akkor elnyomtak a csoportba mert nem te domináltál és most újjászületve kitört belőled az állat!
5/10 anonim válasza:
Szerintem keresd fel az iskola pszihológusát :)
6/10 A kérdező kommentje:
a 4. válaszolónak különösen köszönöm
2011. ápr. 18. 20:40
7/10 anonim válasza:
Sajnálom, de Lycanthropyban szenvedhetsz :/ Ilyenkor a beteg farkasnak vagy más állatnak képzeli magát...
8/10 A nevem titok válasza:
Ez nagyon érdekes. XD Mindenesetre vedd fel velem a kapcsolatot:
titkositottcim@freemail.hu
10/10 anonim válasza:
Ez tipikus jele annak hogy "farkasember" vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!