Kicsike_ kérdése:
Hogyan lehetnék sellő?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 20:25
1/6 anonim válasza:
Teliholdkor ugorj bele a holdfény medencébe!
Vagy keress egy pszichológust!
2/6 anonim válasza:
Szerintem ne legyél. Vagy van rá jó indokod? Gondold el, nem volnának barátaid, legfeljebb halak, meg moszatok, meg attól függ, hol volnál sellő, mert ha pl. a Balatonon, akkor mérgezésben elpusztult angolnákkal, meg lebegő kakákkal játszhatnál csak. Ráadásul valószínűleg el is kéne költöznöd, hacsak nincs a kertetekben folydogáló patak, ahol élhetnél. Nem járhatnál moziba, sem fodrászhoz, és a szex is megszűnne számodra, mivel a sellők nem tudják szétnyitni a lábukat (pont ez a lényeg). Maximum orálisan elégíthetnél ki egy pár békát/bálnát/részeg halászt, így ez szerintem nem perspektíva.
3/6 anonim válasza:
kötözd össze a bokád spárgával és szerezz egy beszélő rákot cimbinek
4/6 anonim válasza:
keress egy méretes halat amibe bele fér a faszod (az esetben a srác vagy) ha csaj vagy akkor olyan halat aminek van farka hátha az leszel !
5/6 A kérdező kommentje:
Nos...
1. Kösz a kommenteket
2. Ha nem tudsz normális kommmenteket írni akkor üljél le a seggedre oszt kussoljál be-.-!-.-"
3. Csak vicc volt az egészXD..kíváncsi voltam a reakciókraXD:D
2011. ápr. 19. 20:03
6/6 anonim válasza:
Szerinted mi komolyan vettük a kérdésedet?? -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!