Miként lehet ilyen módon egy jó csajt felszedni?
Nem értem miért hiszik azt a férfiak, hogy az autó menő. Én pl. pofánröhögöm azokat a kis taknyosokat, akik felhangosítják a zenét a kis "feltuningolt" tragacsukban és azt hiszik, ettől menők lesznek.
Amit tehetsz, az az, hogy normálisan odamész hozzá/juk és személyesen hódítod meg.
Sztem minden autoval gaz menozni.
Ha BMW X6-od van azt ugyis latjak.
De bogetni vagy mi hat az uberszanalom meg a kerekcsikorgatas is. Ilyet max. a Hungaroringen csinalj.
Am meg mittomen kerdezd meg h elvidd-e valameddig mert mindig itt jarsz.
Vagy hivd el oket egy kvra koktelra.
De ne automenozz...
Am sttol is fugg h hol allnak, buszmegallo? Vagy milyen helyet kepeljunk el?
Odaállsz melléjük, dudálsz egyet. Ők behajolnak, te megkérded mennyi. Ők mondják a tarifájukat, és viszed amelyik szimpatikus. Ennyi.
Vagy nyomsz egy burnout-ot, amelyik ettől elájul, azt viheted és meg is érdemled. A normálisakat meg hagyd meg nekünk. Köszi.
11:xy vagyok
Hat akkor tancoltasd meg oket! Mi sem egyszerubb!
Ha nagyon menozni akarsz az autoddal akkor azt inkabb kesobbre hagyd amikor mar megismerkedtetek, beulteted oket aztan mentek egy kort meg ha elotte megbeszelitek is korozhettek is vagy mi drifft, de ne ezzel nyiss elsore!
Eloszor tanc meg vmi italra meghivod oket aztan ha belemennek johet egy kis adrenalinloket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!