Az autónak lelke van. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Valaki csak egy tárgynak tekinti, valaki az összes pénzét bele ölné... Ti hogy vagytok ezzel? Mi a véleményetek arról, hogy az autónak is lehet "lelke"?2011. ápr. 16. 15:15
1/4 anonim válasza:
hát mindennek lelke van szerintem, az autónak is :D
2/4 anonim válasza:
Egy autónak (és bármi másnak) neked kell lelket adnod. Attól van lelke, hogy hozzád tartozik, és sok szép emlék fűzi hozzád. Egy futószalagról lejött suzukinak addig nem lesz lelke amíg meg nem raktad az asszonyt a motorháztetején.
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak egy tárgy, ha valami baja van, akkor nem a lelket sajnálnám benne, hanem a pénzt.
4/4 anonim válasza:
Szeretem a montenbájkomat, jól érzem magam vele, egyre jobban összeszokunk, sokszor már észre sem veszem, hogy simul a kezem alá :) De a falnak támasztva csak egy magatehetetlen, halott fémdarab. Bármely képessége csak akkor nyer értelmet, ha én is ott vagyok.
Ugyanez igaz a kocsikra is, de érdemes megjegyezni, hogy van ennek egy vadhajtása, az erőteljes az autóbuzulás, mikor a tulaj mindennek elébe helyezi az imádott ócskavasát. Sokan már azért megölnének, ha hozzányúlsz. De ettől nem lesz lelkük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!