Mitől fájnak a fogaim?
Figyelt kérdés
Ha meleget vagy hideget eszek,iszok fájnak a fogaim hol ez hol az de az összes kivétel nélkül.2fogamnak a fele hiányzik belement valami kipiszkáltam erre letört belőle még darab.Mitől van ? Ja és fájnak is a fogaim most is2011. ápr. 14. 19:33
1/8 anonim válasza:
mert lyukasak és mikor letört belőle egy darab akk sérült az ínyed. 1 hét alatt begyógyul az íny annyira h csak kicsit fog fájni. kb 1 hónap lehet majd megcsináltatni mikor teljesen begyógyult az íny
2/8 anonim válasza:
szimplán attól is fájhat h lyukas
3/8 A kérdező kommentje:
Mindegyik fogam lyukas lenne ?
2011. ápr. 14. 19:42
4/8 habibi válasza:
érzékenyek a fogaid ,elképzelhető hogy a fogzománcod el van vékonyodva, vagy az ínyed picit vissza van húzódva vagy szuvas a fogad. A fogtörések a lyukak miatt lehettek, azokkal menj fogorvoshoz és szerezz be érzékeny fogakra való fogkrémet.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem mosom a fogamat
2011. ápr. 14. 19:50
6/8 habibi válasza:
na bumm, akkor itt a hiba!!! azonnal kezdd el, mert nagyon megfogod bánni! én tudom, sokáig hanyagoltam a fogmosást és utána egy rakás pénzem, energiám ráment arra, hogy megcsináltassam őket és bizony sokszor nagyon fájt. Most ott tartok, hogy 13 fogam van betömve és egy ki van húzva. És szégyellem magam miattuk, mert a hibámból lettek ilyenek. tehát nem éri meg, tanulj belőle és szánj a fogaidra legalább 5 percet naponta, annyit igazán megér.
7/8 anonim válasza:
Szabadulj meg tőlük mihamarabb, akkor soha nem fognak fájni!
8/8 anonim válasza:
Létezik a fogmosáson kívül még olyan is, hogy fogorvos! Látogass meg egyet egyszer!
Amúgy a fájdalom ki is sugározhat a többire, talán még vannak épebb fogaid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!