Érdemes elmenni stewardessnek?
Azt mondjak malevnel nem.
Arab emiratusok legitarsasagat dicserik fizetesugyileg nagyon.
A legtobben Bp helyett mennek az osztrakokhoz, Becsbol am is tobb jarat indul tobb celallomasra.
Van egy tanfolyam. Meg nem art angol+egy egyeb nyelv ismerete amiken nem gagyogsz hanem kerek teljes ertelmes mondatokban tudsz beszelni.
Meg annyit hallottam h van egy x ev ami utan mar nem dolgozhatsz tovabb, egy mert kiorogedsz, ketto egeszsegugyi okokbol inkabb!
Megj. Ezek az infok nem 100%-osak szal Ferihegyen tuti tobb es bizonyosabb dolgot tudnanak mondani.
Jah negativumok:
Csaladalapitas kilove
Es nem eletre szolo karrier
Sok munka
Idoeltolodashoz hozza kell szokni
Pozitivumok:
Vilaglatottsag
kiegészíteném az előzőt:
nyelvtudás... :(
3:37 vagyok
Jah azt irtam :)
De meg egy kiegeszites:
Nehogy azt gondold h ez ugy megy h pentek este megerkezel Londonba es szombaton korulnezhetsz a varosban. Annyi idod van h kipihend magad aztan mehetsz a kovetkezo jaratra... Vagyis nem olyan mint a filmekben h minden leszallasnal korbenezhetsz a varosban sajnos. Anyum bnoje mondta az egyik bnoje stewardess.
Szal az infokat is tole tudom.
Eredetileg en is azert akartam menni mert h sok varost megismerek de ezzel lelohasztottak a kedvem... Meg hat mar egyetem mellett nem tudnek ilyenekkel foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!