Mit csináljak? (nem vmi baromság hanem tényleg FONTOS! )
Remélem, csak szórakozásból írtad ki a kérdést. Ha nem, azt is elhiszem, mert anyám férjét is kirakta az utcára az anyja, mikor 14 volt, tehát tudom, hogy sajnos van ilyen.
Nincs haverod, akihez mehetnél ideiglenesen? Vagy nagyszülők? Rokonok? Ismerősök? Akárki jó lesz, akit ismersz. Pár nap után, egy kis gondolkozás után úgyis meggondolja magát anyukád.
Fel a fejjel, lesz jobb is, mégha nehéz is.
Engem otthonról nem zavartak el, nekem menekülnöm kellett, mert anyám hülye volt.:S( S ezt ő is tudja utólag rájött, de azóta meg sajnáltatja magát...na mindegy)
Próbálj meg beszélni vele, tudom, nem lesz egyszerű, hátha sikerül megértetni vele, hogy benned mik játszódhatnak le.
Én is kiakadnék, ha a fiam nem járna iskolába(nincs gyerekem most), s inkább még lógna is, az anyud szemszögéből úgy tűnhetett, hogy ingyen élő...stb, ha kell még jobban kifejtem.
Valahol az anyudat megértem, de téged is, de a depinek ellenére is járni kellett volna iskolába, bár késő bánat eb gondolat.
Szóval szerintem próbálj meg beszélni anyuddal, tudasd vele, hogy te tanulni szeretnél, felnőni, s beszélj a terveidről. Ne azt mond el neki, hogy meg akarsz halni meg ilyenek, esetleg múlt időbe beszélj a halálról, hogy ez miatt nem bírtál bemenni a suliba...blabla.
Anya, s mint minden anya szereti a gyerekét, de ezzel ne élj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!