Kecskeméten a petőfi utcai Rossmann helyén mi lesz?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, még nem igazán hallottam semmit, de minél előbb tudni szeretném. Ha valaki hallott valamit, biztosat vagy pletykát akár, az írja meg!2011. ápr. 13. 15:28
2/5 A kérdező kommentje:
Persze, erről tudtam, de arra voltam kíváncsi, hogy mivel akarják ezt elrejteni a beavatatlan szemek elől... Tudod, lehet, hogy mi a kiválasztottak közé tartozunk és igazából róka alakú földönkívüliek vagyunk, de nem kellett volna mindenki előtt lebuktatni...
2011. ápr. 15. 09:07
3/5 anonim válasza:
aha, értem. szóval lehet hogy a NASA fog rajtatok kísérletezni hogy hogy reagálnátok arra hogy rájöttök hogy igaziból rókák vagytok!
4/5 A kérdező kommentje:
Pontosan! kitaláltad az egészet! XD
2011. ápr. 16. 21:18
5/5 anonim válasza:
na, örülök hogy akkor találtunk választ a kérdésedre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!