Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért olyan nagy szám, ha...

Mért olyan nagy szám, ha valakinek van egymás utáni számozású bankjegye?

Figyelt kérdés

A pénzt folyamatosan, gyártják, cserélik az elhasználódás miatt. Bankautomatánál többször előfordult velem is, hogy egymás utáni számozású "új" pénzt adott ki. Én ennek soha nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, ugyan úgy fizettem vele a boltban.

Nemrég viszont láttam licitálós oldalakon, hogy többen vannak, akik ilyen egymás utáni bankjegyeket árulnak horribilis összegekért, a névérték többszörösééért. Ez tényleg ilyen jó üzlet? És tényleg van aki ennyiért megveszi?

2011. ápr. 13. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez ugyanaz, amikor valaki megvesz egy üveg vodkát 2000-ért és utána meglicitáltatja és többért elmegy. Bár én ebben szkeptikus vagyok. Sztem semmi értelme nincs.
2011. ápr. 13. 10:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem se. Pénz-pénz. Soha nem érdekelt hogy az oldalán milyen sorszám van. De ezentúl én is meghirdetem, aztán ebből fogok meggazdagodni. :)
2011. ápr. 13. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!