sokan bunkóságnak vélik az őszinteséget, pedig távol sem az... előbb ezt mérd fel.
egyébként azért mert a világon is sok bunkó ember van.
2011. ápr. 12. 18:36
2/12 anonim válasza:
mert névtelenül van:) a szemedbe nem merné szerintem mondani,bár a mai világban minden meglehet:D
2011. ápr. 12. 18:40
3/12 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit szamóca írt :)
2011. ápr. 12. 18:56
4/12 anonim válasza:
Mert nagy a világ állatkertje v.kicsi a kerités.
2011. ápr. 12. 19:29
5/12 anonim válasza:
Azért mert egy névetlen fórumon, a kis szemüveges dagi kocka is f@szagyerek lehet itt 5 percig míg ír egy "kemény" választ, akit az iskolában mindenki hülyének néz. És mert egyébként is vannak emberek akik bunkóbbak az átlagnál. Mondjuk én szemtől szembe is megmondom valakinek, ha úgy van, nem finomkodok. Sokaknak rosszul esik, valaki meg pont ezt értékeli bennem, hogy nem kell variálni azon, hogy most mit gondolok.
2011. ápr. 12. 20:05
6/12 A kérdező kommentje:
tetszenek a válaszok :)
2011. ápr. 12. 20:44
7/12 anonim válasza:
Szerintem annyira gátlástalan vagy érzéketlenek? az emberek többsége,hogy mellékes,hogy szembe mondják,vagy névtelenül.
2011. ápr. 14. 19:39
8/12 anonim válasza:
Mert ide névtelenül jöhetnek kötekedni!
Nem kell attól félnie,h.valaki pofán vágja!
Nem mintha én bárkit is megütnék,de biztos van a kérdezők között olyan aki szívesen megtenné egy bunkóval szemben!
Ha valakinek eltérő véleménye van valamivel kapcsolatban azt le lehet normálisan írni!Rendes hangnemben szerintem!Én legalább is ezt hiányolom némelyik válaszolónál!Mivel nem vagyunk egyformák,máshol születtünk,neveltetés stb,lehet más a véleményünk de a ,,tálalás"NEM MINDEGY!Szerintem!
2011. ápr. 15. 10:03
9/12 A kérdező kommentje:
ez így van
2011. ápr. 15. 20:57
10/12 EG0 válasza:
...meg itt páran elmondják azt a kérdésedre, amit mások máshol csak gondolnak, miközben mosolyognak rád.
Inkább örülj, hogy őszinte válaszokat kapsz. Improduktív együttérzésre keresd fel az ismerőseidet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!