Hol lehet kapni olyan öngyújtót aminek szines a lángja?
Figyelt kérdés
Boltötleteket várok. Eldorádóban lehet? Esetleg Szegeden valahol?2009. márc. 2. 11:04
1/5 anonim válasza:
Énis szegedi vagyok.Én még régebben az Eldoráldoban a belvárosban vettem,de nem biztos hogy van most is.Szerintem ajándékboltokban mindenképp lehet kapni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. És megkérdezhetem egy ilyen öngyújtó kb mennyibe kerül?
2009. márc. 2. 11:40
3/5 anonim válasza:
Nekem volt egy, dohánykellékes boltban vettem, az 1200 ft volt, aztán rájöttem nem ér annyit:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem max 1200 Ft lehet.De a pallmall cigerátánál szoktak ajándékba mellékelni is.(zöld lángút)
5/5 anonim válasza:
ezt egyszerű vihargyújtónak nevezik :) általában trafikokban meg olyan helyeken kaphatsz, akol van több féle gyújtó, különben 3oo ft körül már találsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!