Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudtok a PontPark.eu-rol...

Mit tudtok a PontPark.eu-rol mint cegrol, a tulajdonosairol, a fo vallkozasaikrol? Stb. Van olyan aki barmit is tud roluk? De ne pletykaszintu legyen.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 07:34
 1/3 anonim válasza:

Hat eleg sokmindent.

Papp Laszlo (aki az agy) es Szabo Peter (aki megjatsza az agyast).

Papp Laszlo rengeteg internetes mediafeluletet tart a kezeben, mint tulajdonos es nehany helyen megbizott ertekesito. Eleg regen kezdtek az internetes multjukat.

Szabo Petert elvileg nem jegyzik a pontparkon kivul, annak ellenere, hogy neki is van, igaz eleg gyengecske multja a korahoz kepest.

Oldalakat lehetne betolteni Laci tevekenysegerol, valamint Petinek a PontParkjarol. Peti csaladi allapota nos, 1 gyermek apja. Ja es mindkettorol van fotom is, persze regebben keszult.

A PontPark kamu, egyedul a bankszamlaszam ami stimmel. Errol is lehetne meg oldalakat irni. Szerintem Laci kiszallt belole, vagy esetleg mint csendestars maradt benne, de nem tudom elkepzelni errol az intelligens ferfirol, hogy bevallalna ekkora kockazatot a jolmeno vallalkozasai mellett.

2011. ápr. 13. 06:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Na vegre valami konkret info kiindulasnak. Johet a tobbi is, ha mas is tud valamit. kiraly
2011. ápr. 14. 09:35
 3/3 anonim válasza:
Most olvastam, az egesz nagy lenyulas es atveres! Erdemes napi szinten atbongeszni az osszes pontpark beirast, mert szinte napi szinten vannak uj kerdesek az atvagasukrol.
2011. ápr. 23. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!