Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy mit tegyek....

Nem tudom, hogy mit tegyek. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Már úgy érzem, hogy ne szeret senki és hogy az életem teljesen céltalan...szeretnék elmenni itthonról de nincs hova..7 hónapja megpróbáltam megölni magam és elmondtam az egyetlen barátomnak akiben annyira bíztam, hogy segít nekem, de nem tette...és mostmár nem is beszélünk..és most megint azon gondolkozok, hogy megteszem..
2011. ápr. 10. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság sosem megoldás. Ha úgyérzed, hogy senkisem szeret és nincs célja az életednek, akkor épp ittlenne az ideje változtatni rajta. Persze nem úgy ahogy neked eszedbe jutott. Persze tudom az lenne a legegyszerűbb megoldás, de mindig van kiút csak akarni kell. Kezdj el nyitottabban gondolkodni és felfedezni új dolgokat. Tűzz ki magad elé célokat, hiszen álmaid vagy vágyaid azért csak vannak. Ha vannak céljaid, akkor már van értelme az életednek mégpedig, hogy elérd azokat. Találj ki valamilyen hobbit, kezdj el sportolni vagy szórakozni járni. Ezen tevékenységek kapcsán ismerkedhetsz emberekkel és sokkal jobban fogod magad érezni. Tudom kicsit sablonosra sikerült a kommentem, de remélem elgodolkodsz kicsit a dolgokon és pozitív irányba tereled az életedet.
2011. ápr. 10. 23:18
 2/3 anonim válasza:
öngyilkosság nem megoldás. Inkább keres valami szép helyen pl görögország, valami 1xrü állást menj ki oda fél évre. Kezd újra az életed! Láss világot!!! millió dolog van amiért érdemes élni!
2011. ápr. 11. 08:36
 3/3 A kérdező kommentje:
ja..őőő...15 éves vagyok szóval az az élet úrjakezdős dolog is eléggé nehézkes :S
2011. ápr. 11. 08:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!