Ehhez hasonló szöveget tud még valaki? Myvip vagy iwiw adatlapra kéne.
Hogy ki vagyok?♥
♥A legártatlanabb angyalod. . . vagy a legkísértőbb démonod. . . ♥
♥A barátod. . . vagy az ellenséged. . . ♥
♥A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed. . . vagy a sötét éjszaka amiben örökre elveszel. . . ♥
♥A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni. . . vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lesz a Tiéd. . . ♥
♥Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell. . . vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged. . . ♥
♥A pillangók amik a hasadban repkednek. . . vagy a könnycsepp ami az arcodon lefolyik. . . ♥
köszi előre is a válaszokat! (:
Borzalmas és rendkívül kislányos ez a rengeteg szívecske.
Tiszta álomvilág az egész.
De egy 12 éves kiteheti az adatlapjára nyugodtan.
Én ezt láttam kiírva:
"...egy meg nem értett királylány vagyok...
...sok sok kimondatlan szó vagyok...
...emlék vagyok amit már elfelejtettek...
...és csend amit nem hallgatnak meg...
...mesekönyv vagyok száz meg száz mesével...
...egy örök mosoly...
...egy megszelídíthetetlen vadóc...
...mindenkinek mást jelentek, és másra emlékszik majd belőlem...Te mire fogsz??"
nem azt kértem h kioktassanak!!! én csak 1-2 ilyen kis k*csög szöveget kértem nem azt h megmondják a véleményüket h mennyire szánalmas!!!
1. nem nekem kell hanem egy barátnőmnek én ilyet kinem tennék az adatlapomra!
2.írjon már valaki más ilyen rohadt szöveget :@
Csak azt nem tudom, h mi alapján pontozott le vmi nyomorék, mert eddig egyedül én válaszoltam a kérdésre!
Sztem is szar az ilyen, de attól tudtam válaszolni a kérdésre és nem fikáztam, mert a kérdező szöveget kért, nem h neked tetszik-e. Bár igaz fel is kell fogni a kérdés tartalmát... ppf
A 3. voltam
Amíg nem volt iwiw meg myvip, addig ezek a szövegek a vidéki vasútállomások várótermeinek falait díszítették. Azokat még nem lehetett CtrlC/CtrlV-vel másolni, úgyhogy kevésbé voltak elcsépeltek.
Szerintem próbálj valamit önállóan írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!