Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miskolciak, hol van a Tracy Cafe?

Miskolciak, hol van a Tracy Cafe?

Figyelt kérdés
A weboldaluk szerint 3524 Miskolc, Besenyői u. 24., csakhogy a google és a gps szerint ilyen cím nincs!
2011. ápr. 9. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 9. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó béna vagy, a honlapon még a térkép is fent van.
2011. ápr. 9. 16:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a bénáért, azért nem kellene sértegetni!

A címet megtaláltam, ahogy írtam is, csakhogy.... az egy lepukkant ipartelep!!!! Elmentünk oda, ahova gps vitt, de ott csak egy romos épület van!!! Ezért nem értem a dolgot!

2011. ápr. 9. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát bocs, nem sértegetni akartalak, de két különböző dologról beszélsz, mert először azt mondod, hogy a google és a gps szerint ilyen cím nincs, pedig van, hiszen még a honlapon is fent van.

Az egy más dolog (amit később mondasz), hogy mégiscsak van ilyen cím, hiszen el is mentél oda, de ott egy ipartelep, vagy mi van. Akkor viszont...

2011. ápr. 10. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
+36(30)4568641 - hívd ezt a számot
2011. ápr. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!