Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy fiú LÁNY hanggal?

Egy fiú LÁNY hanggal?

Figyelt kérdés
Nemrég múltam 20 :) de a hangom gyerekkorom óta olyan lányos, (mindenki szerint :( )mit tegyek ellene? Olyan mély, utálok megszólalni, annyira idegesít, mert nem vagyok csaj !
2011. ápr. 8. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó mondatig értettem a kérdésed. Hogy-hogy "olyan mély", uyganakkor meg lányos?

Egyébként hallgasd vissza a hangod, és próbálj meg kifejleszteni egy kedvezőbb hangszínt.

2011. ápr. 8. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez adottság. Ezen nem sokat tudsz változtatni.
2011. ápr. 8. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Mi az, hogy olyan mély? :D A lányos hangról nem éppen a mély jut eszembe.
2011. ápr. 8. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:

egy kicsit lehet! mivel izgulsz, nem fogadod el magad:

egy kicsit merevek, beszűkültek "szorongnak" a hangok, nem szabadon áramlanak. Ezen(is) segíthet, az ún, Alexander -technika, amivel énekesek,színészek foglalkoznak. De egy másodpercig se hidd, hogy nem vagy tökéletes férfi! (egyszer egy utcán egy basszus zengő hangon beszélgető valakit láttam, szakállal, női ruhában volt, majd elhánytam magam) Szóval nincs ilyen összefüggés. Fel a fejjel - próbálj meg -könyvtárban- utánanézni ennek a testtartással (!!) lelki biztonsággal (a kettő összefügg!)összefüggő hangkérdésnek!!!

még egy jó jóga mester is segíthet!

üdv-anna

2011. ápr. 8. 10:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönőm mindenkinek a hozzászólást , szóval magas mély hang kb ehhez hasonlit, de nem is ez baj hanem az hogy alap lányos hangom van, annó még a cigire is rákaptam de semmit sem ért... "Férfiasítani-fiúsítani" akarom vhogy ...de nem megy...
2011. ápr. 8. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi! Nem a hangjától lesz valaki férfi.
2011. ápr. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!