Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit alszol? (Kérdésed túl...

Mennyit alszol? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Általában egy nap és milyen időben, este vagy nappal, egybe van részletekben.
2011. ápr. 8. 03:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak esete, éjjel /kb. 23-0.4-ig/ Most indulok dolgozni.
2011. ápr. 8. 04:24
 2/10 anonim ***** válasza:
csak este. 10-től 4-ig
2011. ápr. 8. 04:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Általában éjféltől hatig, és délután még egy órát suli után
2011. ápr. 8. 05:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Éjféltől 6-ig, 8-ig, függően attól, hogy mennyire vagyok fáradt és reggel van-e dolgom.

De elcsúszhat korábbra és későbbre is a lefekvés.

2011. ápr. 8. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Éjfél és egy között szoktam lefeküdni. Hétköznap változó, hogy mikor kelek. Ha 8-ra kell mennem, akkor fél hatkor kelek (hogy tudjak nyugiban teázni, elolvasni a híreket, stb.), ha későbbre megyek, akkor fél hét és hét között. Hétvégén ameddig hagynak :) Jobb esetben 8-ig.
2011. ápr. 8. 08:50
 6/10 anonim válasza:
1-2től reggel 6-7ig. Néha nap közben, ha nagyon elfáradok, és van időm, de általában nincs :( :)
2011. ápr. 8. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
bármikor, ha elálmosodok és ha az időm engedi. valamikor 10-12 órákat, valamikor 4-6 de 1-2 is szokott lenni. általában 23-24 órától alszok 8-9-ig, de napközben is szoktam.
2011. ápr. 8. 11:45
 8/10 anonim válasza:
kb 11-től pontosan 7-ig. De nekem ez is kevés. A többiek akkor néznek ki úgy mint én, ha 4-5 órát aludtak.
2011. ápr. 8. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Éjfél körültől hatig. Nemigen tudok előbb lefeküdni, ha mégis, úgyse tudok aludni.

Hétvégén meg éjféltől kilencig.

Ha tíz órát alszom, sokszor határozottan érzem, hogy túlaludtam magam. Jó, néha jól esik a 10 óra, de alapvetően a 7-7,5 az, ami a legjobb. Az a nyári szünetben jön össze.

2011. ápr. 8. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Uristen csak en vagyok ilyen iszonyat elcsszett...

Most fekszem le 5-kor es 7-kor fogok kelni :)

Mert dolgom van.

Viszont holnao megint 3 korul fekszem majd le, de alszom is vagy du. 2-ig Mert csak akkor lesz dolgom.

H h lehet igy elni? Sehigy! Iszonyat elcszett iy mert vagy atalszom a napot vagy alig aludtam ejjel.

Vmi altato kene nekem; piatol jol bealszom de nincs kedvem minden nap leinni magam h aludhassak...

2011. ápr. 11. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!