Ki kajacsatázott vagy látott kajacsatát már?
Figyelt kérdés
Bármi olyan valós történeteket várok, amik kajacsatával kapcsolatosak... Akár ha csak egy kis dolog történt is... Pl. tortát belenyomni vki képébe, vki fejére borítani vmit, leönteni vmivel stb. Nálunk egyszer a suliban az ebédlőben egy lány fejére öntötték a lencsefőzeléket, alig bírta kimosni a hajából..2009. febr. 28. 19:41
1/11 anonim válasza:
Általánosba a barátnőmmel szoktunk állandóan kajacsatázni :D Tök jó volt, de egyszer a konyhás néni megmondta az osztályfőnökünknek aki háááát nem találta annyira jónak mint mi xD
Olyat szoktunk csinálni hogy a szalvétába raktunk egy kis kaját, kis batyut csináltunk belőle, a levesbe vagy gyümölcslébe belemártottuk és azzal dobáltuk egymást :D
2/11 anonim válasza:
Nekem nem voltmég de szívsen kiprobálnám,modjuk olyat mint a Travis:sing cimü klippben.Egyébként az is valós mert leforgatták.
3/11 anonim válasza:
Nekem soha nem tetszettek az ilyen játékok, és nem is vonzanak. ez étel nem erre való... bár lehet, hogy az én értékrendem hibás.
amúgy a Chaplin féle burleszkekben sem tudtam soha azon nevetni, amikor egymás képébe vagdossák a tortát.
4/11 anonim válasza:
Én még sose, és nem is fogok, mert ilyenkor mindig azok jutnak eszembe, akik nem tudnak még enni se... :(
5/11 anonim válasza:
Én de tök véletlenül csöppentem bele.Egy ilyen szülinapi ottalvos bulin voltam.És mikor menteünk be a barátnőimmel a szülinapos lány nappalijába egyszer csak felénk repült valami süti...KIderült hogy ez egy veszekedésből fajult el,és az egyik csaj a szülinapos csaj tortájába nyomta a fajét.....durva volt....mostmár csak nevetünk rajta
6/11 anonim válasza:
Barátnőm sokszor kajacsatázott...Én nem...Nem vágyok rá különösebben...x)
8/11 anonim válasza:
tavaj táborba, reggeli-ebéd-vacsora, mindíg kajacsatával végződött :D persze csak szolidan, kisebb darab répák, sajt darabok, krumplipüré, saláta, húsgombóc...
9/11 anonim válasza:
Ma a bnőmmel dobáltuk egymást sült krumplival XĐ
10/11 anonim válasza:
Hát nem gondoltam,hogy ilyen kérdés is van :DD
Csak,hogy válaszoljak is:gyermekkorban a legnagyobb poén,de engem még ma is szórakoztat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!