Áthúzzátok középen a "Z" betűt? Miért?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 19:23
11/30 anonim válasza:
Áthúzom, és fogalmam sincs, hogy miért :)
(Azt hittem, hogy leszoktam róla, de most néztem meg nemrégi írásomat, és mégsem.)
12/30 anonim válasza:
Az én nevemben van Z betű és akkor áthúzom,de amikor egy z betűs szót írok akkor nem.:)
13/30 anonim válasza:
nem, h miért? nem tom, így jobban tetszik :-)
14/30 anonim válasza:
én nem... nemtudom úgy elképzelni a betűt.
15/30 anonim válasza:
az én z betűm egy rendes kettes, szóval mindig áthúzom.
16/30 anonim válasza:
Én sem húzom át, mert úgy nem illik az írásomba. Meg úgy annyira nem is tetszik.
És Te, kedves kérdező?
17/30 anonim válasza:
Én áthúzom, nekem úgy jobban tetszik.
18/30 anonim válasza:
én is áthúzom a kettesre hasonlítós ok miatt :)
19/30 anonim válasza:
Én mindig áthúzom. Általános suli 6.-7. környékén újítottam meg az írásképemet, ellestem pár dolgot a többiektől, így ezt is.
20/30 anonim válasza:
De ari volt aki azt írta, hogy képes más írásában is áthúzni :))))
Na, én meg azt se tudtam, hogy van olyan aki áthúzza :D konkrétan :DD
Én nem húzom át. És nem tévesztik össze a 2essel sem a Z betűmet, mert eleve olvashatatlanul írok, és ahhoz pedig el kellene tudni olvasni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!