Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudom, hogy az én hibám, de...

Tudom, hogy az én hibám, de mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Sokat beszéltünk msnen egy lánnyal és megmutattam a péniszen webkamerába és átvertek. Szerintem az osztálytársam vett fel telóra. Ezt, hogy tudnám megakadályozni, hogy ne terjedjen a hír és a videó. Nem lehetne feljelenteni vagy olyasmi nincs, hogy azt a személyt úgymond "meghamisították". De biztosan nem tudom, hogy ki volt. Tudom, hogy hülye voltam.
2009. febr. 28. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehet feljelenteni.MErt nem kényszerített.Azt meg sehogy sem magyarázod meg hogy félre vezettek,az a TE dolgod.Te mutattad meg.(Egyébként ha felis jelented vagy elküldenek vagy te jösz ki belőle rosszul)SZerintem beszélj az osztálytársaddal.De biztosan tudod hogy ő volt?

De amugy az ilyeneknek hogy megmutatod a magad meg ilyesmi senki sem kiváncsi meg általában komolytalan.HA ő is megmutatja magát webcamon akkor nem kamu.

2009. febr. 28. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
szerintem meg fellehet mert nem adtál neki engedélyt rá hogy másoknak is mutogassa! amúgy elég szégyen ha egy ember ekkora balf**z hogy így kihasználjon és utána kiröhögjön, nem tudodm hány évesek lehettek de ez az ő szegénységi bizonyítványa ha csak ennyi esze van...
2009. febr. 28. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig:

ha már egyszer így alakult vállald büszkén! Ha elterjed a hír kérdezd meg, hogy akarják-e látni élőben. Mert ellentétben egyesekkel (és akkor nézz arra, akik mutogatták másoknak) neked nem kell szégyenkezned.

Vagy nézz a srácra és kezd el gombolni a nadrágodat és hangosan mondd, hogy látod nagyon érdekli ha már ennyire akarja megnézheti megint, na? :))) hagy égjen ő is kicsit.

Egyébként az ilyet egy idő után úgyis elfelejtik. Vagy ha mégsem akkor max így fog emlegetni az egész suli, de az vicces és egy idő után megszokod :)

Ha azt akarod és még van rá lehetőség, akkor pedig tagadd le. Vagy az arcod is látszik a felvételen?

Különben nem nagy dolog az ilyen. Ha esetleg zsarolni próbálnak vele akkor ne engedj nekik.

2009. márc. 1. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!