Van büdösebb dolog a macskaürüléknél?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 10:23
1/7 anonim válasza:
Én már mentem WC-re az anyósom után. Ne tudd meg!!!
2/7 anonim válasza:
Mondjuk az emberürülék... Nekem van macskám de szerintem annyira azért nem büdös, mint pl. mikor néha bemegyek bevásárlóközpontban a wc-be és ott terjeng a szag... Vagy a csatornaszag is tud büdösebb lenni. Vagy a rohadt kaja, vagy a hányás szag (ami mondjuk nem éppen büdös, de undorítóbb), vagy ezer más dolog.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem is van macskám és már mind volt szerencsém azokhoz a szagokhoz, amiket említettél. Sőt, hogy egy morbid példát írjak voltam már patológián is, 2-3 hetes hulla boncolásán. De a friss macskaürülék szagát egyik sem tudja überelni. Amikor megérzem, vagy takarítom a macskaalmot, rögtön szó szerint a hányinger kerülget és szinte kapkodom a levegőt, mert reflex-szerűen nem tudom beszívni a szagtól. Pedig nem vagyok egy hányós típus.
2011. ápr. 7. 10:40
4/7 anonim válasza:
a rántott máj szerintem büdösebb :D
5/7 A kérdező kommentje:
Most viccelsz? :) Az nem a humor kategória. Annak illata van (és nagyon jó íze), egyáltalán nem büdös.
2011. ápr. 7. 11:48
6/7 A kérdező kommentje:
Az = Ez.
2011. ápr. 7. 11:49
7/7 anonim válasza:
Hát szerintem emberfüggő, kinek mi a büdös. Szerintem pl. a sült (vagy rántott, vagy mit szoktak vele csinálni..) tök is büdösebb sokkal.
Amúgy én úgy szoktam takarítani az almot (nekem ilyen tetős van, amibe bemászik a macska, nem bűzlik általában és nincs is szem előtt a piszok), hogy kinyitom az ablakot, leszedem a tetejét, gyorsan elszaladok és becsukom az ajtót és mikor már kiszellőzött a szag, utána megyek takarítani. :D Így is büdös, de legalább nem annyira erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!