Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A stricik neten mennyire aktívak?

A stricik neten mennyire aktívak?

Figyelt kérdés
Mennyire jellemző, hogy neten tőrbe csalják a nőket? És ha valaki ott hirdet (pl. rosszlanyok.hu), hogy szűrheti ki, hogy ki igazi kliens, és ki strici? (Okfejtegetések nem érdekelnek, hogy miért tettem fel a kérdést, csakis komoly válaszok!)
2011. ápr. 6. 20:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szóval te csináltad ezt?
2011. ápr. 6. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Nem mondom, hogy büszkeséggel tölt el, de inkább, minthogy segélyért álljak sorba az önkormányzatnál, mert nem volt munka a környéken.
2011. ápr. 6. 22:02
 13/20 A kérdező kommentje:
Én most tervezem elkezdeni, de egyelőre, őszintén bevallom, eléggé félek...
2011. ápr. 6. 22:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz könnyű..de kitartással szerintem túl fogod magad tenni a dolgokon. minden fejben dől el.
2011. ápr. 6. 22:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát köszi :) Remélem, tényleg semmi baj nem lesz. Ráadásul növeli a kockázatot, hogy csak lakásra mennék (mivel hol fogadni nem tudnám őket... Én magam is mindig ott alszom, ahol épp tudok.)
2011. ápr. 6. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de nem lenne célszerű betársulni mondjuk egy vagy két lányhoz, ahol van adva egy lakás és oda mennek a vendégek? lehet, hogy osztóban dolgoznál, de nem egyedül és nem lutrira, hogy kihez mész.
2011. ápr. 6. 22:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Jó ötlet. De mégis kihez? :) Annyira még nem vagyok ebben járatos...
2011. ápr. 6. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:
hát olyan újságokban tudsz rákeresni, mint magyar bazár, déli apró meg ezeknek a társújságjai. Nem tudom melyik környéken laksz, hogy melyiket kellene venned. Ott az egyéb személyi jellegű szolgáltatásnál szokott lenne a barátnőmet keresem hosstess és konzummunkára jellegű hirdetések. felhívsz párat aztán dönthetsz, hogy jó e amit kínálnak neked.
2011. ápr. 6. 22:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Budapesti vagyok amúgy.
2011. ápr. 6. 22:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit. tényleg nem az észt akartam osztani, csakhát felénk így ment/megy.
2011. ápr. 6. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!