Legyek a haverja, vagy ideje tovább állnom?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, akivel már 5 éve jóban vagyunk. Ezalatt ő lett a legjobb és szinte az egyetlen haverom. Van egy szokása, miszerint kis baromságokon (ráadásúl, amit nem is komolynak szánok) felhúzza magát és konkrétan besértődik napokra. Olyan dolgokon akad, ki amit más szimplán nevet egyet és kész. Engem is megszokott bántani, de nem sértődöm meg, mert nem ér annyit a dolog és szimplán tudom, hogy nem komolyan gondolja. Amikor megsértődik, mindig engem hibáztat és elmond minden rossznak, mikor neki is vannak hibái. Nem tudok vele normálisan beszélni ilyenkor, mert nem képes magába is nézni és bevallani h. neki is vannak hibái, hiába kérek elnézést (a semmiért) többször is. Elegem van, mintha egy tinédzser kiscsajjal lennék, pedig felnőtt férfiak vagyunk. Nem akarom elveszteni, mert tényleg a legjobb haverom, de ideje lenne komolyabban elbeszélgetnem vele. Szerintetek ilyen egy igazi haver, vagy velem van a baj? rendesen úgy érzem magam, mikor barátnőm van, pedig a haverok arra vannak, hogy felhőtlenül töltsük az dőt, röhögéssel és viccekkel.2011. ápr. 4. 16:37
1/2 anonim válasza:
Dominál öreg, dominál :D
Az ilyeneknek csak azért kell valaki, hogy legyen kire hárítani a napi stresszt. Nekem is volt ilyen barátnőm, történetesen nő vagyok, de ez mindegy. A végén kiakadtam, a szemébe mondtam mindent, és otthagytam magában. Átnéztem rajta, nem kértem elnézést. Egy hét sem kellett hogy hízelkedve sajnálkozzon nekem!
NEked nem ajánlok ilyen drsztikus módszert. De néha igazán leüthetsz neki egy kis taslit, hogy ne legyél már ilyen hisztis p@csa. Majd észreveszi magát, vagy elveszít egy olyan mmbert akit képes irányítani :D
2/2 A kérdező kommentje:
Igen én domináns vagyok és neki a hülye agyában van egy hierachia rendszer, mint az állatoknál. Én mindenkit egyként kezelek, de ő listát készít. 21 éves felnőttek vagyunk és sokszor tényleg megütném, mert álomvilágbn él.
2011. ápr. 4. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!