Barátomnak nevezhetem még?
A helyzet az, hogy a legjobb barátomat úgy tűnik, hogy elveszítettem a barátnője miatt. Az a lány nem engedi fel soha MSN-re (legalábbis azóta alig van fent).
Napjában többször is hívom, hogy jöjjön, küldök neki több sms-t is, de semmi.
Pedig próbálom mindig megmagyarázni neki, hogy ne legyen már ilyen papucs.
Nekem megmondom őszintén, hogy nincs kedvem jópofizni a lánnyal, még ha úgy is hozza a sors, hogy találkozunk. Alig beszélek miatta a barátommal.
Ha felhívom felveszi, de 4-ből csak 1× (így egyszer egy nap beszélgetünk csak). MSN-re sem minden nap jön fel, egy hétn csak vagy 2×.
21f
Nem ismerem a barátodat. De én például egyszerűen meguntam az MSN-t, kinőttem belőle így 23 évesen. Sok ismerős zaklat, hogy miért nem vagy fent, de nekik is elmondom, hogy ez engem már nem köt le. Lehet, hogy neki is kezd benőni a feje lágya. Ha pedig jó barátok is vagytok, az még nem azt jelenti, hogy mindennap kell találkozni. Az én egyik barátom papucs, ez tény. Ő felveszi a telefont, de ha hívjuk, hogy este gyere ki egy sörre, akkor mindig ad valami kitérő választ. Mióta a lánnyal együtt van kb havi egyszer találkozunk vele.
Ha egy héten 1-2 alkalommal már össze tudtok futni, sörözni, dumálni, akkor az már jó. Inkább csajozz be te is. Ez az élet rendje.
Sajnos el kell fogadnod, hogy ha valakinek már párja van, akit szeret, akkor ő lesz a számára az első, és nem lesz már olyan gyakran igénye arra, hogy a barátokkal beszéljen.
Ez nekem sem tetszik, de az én életemben is ezek a példák, és kezdem belátni, hogy el kell fogadni.
Mióta a legjobb barátnőmnek komoly barátja van, akivel minden nap beszélhet, azóta engem nem keres olyan gyakran, mert nincs rá igénye. Illetve, ha kevés az ideje, azt inkább a párjára szánja. Persze keres még engem is, de kb. fele olyan gyakran, mint régen, ez van.
23 L
Mondd te éjjel-nappal az msn előtt ülsz? Keress valami jó időtöltést, foglald le magad, ne mástól várd, hogy szórakoztasson!
Te is kezdj el csajozni, ha lesz egy komoly barátnőd másképp fogod látni a helyzetet! Sőt utána akár 4-esben is csinálhattok programokat!! Nincs is annál jobb! :)
Még annyi, hogy attól még lehet stabil a barátságotok, hogy nem beszéltek olyan gyakran, napi szinten a barátoddal. Nem kell elveszítened őt, mint barátot, ha heti egyszer taliztok, és beszéltek még mellette 1-2-szer, úgy is maradhat jó a barátság, szerintem.
Valamint - szerintem - olyan nincs, hogy "nincs kedvem vele jópofizni", már a barátod párjával. Ha van benned egy alapvető emberség és tisztelet, akkor normálisan viszonyulsz ahhoz az emberhez te is, aki a barátodnak fontos. Nem kell szeretni, ha nem szimpatikus, de ha ő is normálisan viszonyul hozzád, neked is ezt kellene tenned ővele.
Nekem se lenne sok kedvem MSN előtt ülni, ha élő hús-vér emberekkel is eltölthetem az időmet! Ehhez nem kell papucsnak lenni! Sőt még az sem kell, hogy az a hús-vér ember egy barátnő legyen, bőven elég ha haverokról van szó.
A netes kommunikáció max akkor jön, ha tényleg nincs más. Szerencsére ez ritkán szokott előfordulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!