Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdemes lenne Londonban...

Érdemes lenne Londonban kezdeni új életet?

Figyelt kérdés
Sajnos a családommal megszünt a kapcsolat 1 hónapja. Több okból is.Ugy érzem új életet szeretnék kezdeni mert a mostani az valahogy nem élet...:S Régóta tervezem hogy külföldre megyek (főként London,Spanyolország vagy Olaszország) Mindhárom nyelvet beszélem. Leginkább Londonba szeretnék menni és ha minden jól megy ott is maradnék. Érdemes Londonba költözni? vagy válasszak másik országot? Milyen a megélhetés? Kereset? stb.
2011. ápr. 3. 13:52
 1/8 anonim válasza:

Ha perfekt angol vagy találasz munkát,ha épp hogy csak beszéled szar melót kapsz,London ronda, angol nem lakik londonba nagy része pakisztáni indiai meg mitomén mienek..

Megélhetés drága.Tegyük fel keresel 800fontot.a szállásra elmegy havi 300 és nyomorogsz mert lakotk 20an a 6szobás lakásba.kaja drága,közlekedés drága,ha rám hallgatsz vidékre mész.

2011. ápr. 3. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki jól tud angolul akkor Anglia jó választás,mert akkor van esélye a munkára..

Mondjuk én (itt élek kint) nem Londont választanám,mert zsúfolt,koszos,drága,és tele van konkurenciával.

Viszont jó ha tudjátok,hogy bár még mindig jól hangzik,hogy X fontot keres az ember havonta,de az árak itt is szinte naponta emelkednek..Lassan már ott tartunk,hogy a fizetés útóléri az árakat..Már az angol barátaink is panaszkodnak,hogy régebben sokkal jobban kijöttek a pénzből mint most..Lassan már nem igazán fogja megérni hogy Angliában dolgozzunk..Egyébként én ha tudnék spanyolul inkább Spanyolországba mennék,máár csak az időjárás miatt is..Anglia egyik legrosszabb tulajdonsága a pocsék időjárás..Pár hét,pár hónap még kibírható,de ha éveken át borongós,esős nyarat él át az ember,bizony eléggé lehangoló tud lenni...

Szóval Spanyolországra szavaznék ha választani kéne..

2011. ápr. 3. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Spanyol, Olasz felejtős, ott is nagy a munkanélküliség.

London hányadék egy város, és nagyon drága. Szerintem is vidékre menj. Úgy lenne a legjobb ha olyan helyre kerülnél ahol adnak szállást meg kaját. Így amit megkeresel félre tudod tenni.

2011. ápr. 3. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
De ha ilyen könnyen tanulod a nyelveket akkor a németet még be kellene vállalnod. Szerintem Ausztriában most a legérdemesebb munkát vállalni. Közel van, szinte minden annyiba kerül mint itthon. Május 1-től nem kell munkavállalási. De a legjobb, hogy 90%-ban a munkaadó az szállást és ellátást.
2011. ápr. 3. 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha "újrakezdeném az életem" Londonban tenném. Csodálatos város! Nyilván más árak vannak. De nem csak a termékek drágák hanem a fizetések is magasak. :)
2011. ápr. 3. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor te sem jártál még Londonban.. Nagyobb mocsok van ott mint Budapesten. Másrészt szinte csak bevándorlók laknak ott. Bécs után óriási csalódás volt.
2011. ápr. 3. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 18:49

Régen voltál Londonban..Ma London büdös,koszos,tele van pakikkal,fekákkal,és sok idiótákkal(tisztelet a kivételnek) A nagy fizetés már nem is olyan nagy mert az árak meg csak emelkednek és emelkednek és emelkednek..

2011. ápr. 3. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Novemberben voltam. :)
2011. ápr. 3. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!