Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miskolcon hol lehet Airsoft...

Miskolcon hol lehet Airsoft fegyvert venni?

Figyelt kérdés
Melyik a legerősebb Airsoft pisztoly ?A Co2-es vagy melyik lő a legerősebbet és melyik márka a legjobb ?
2011. ápr. 3. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:

szinva parkkal szemben

sétálón az egyik beugróban is van bolt

2011. ápr. 3. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Valami nagyon erős kéne.A legerősebb.Önvédelemre kéne.
2011. ápr. 3. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert én hordok magamnál egy fél m-es láncot elég nagy szemű.Azzal odavágok megérzi főleg hogy egy bazinagy lakatot is teszek rá.De ha többen jönnek ez semmit sem ér.Vagy ha egy fújófestéket fújnák az arcukba az hatásos lehet ?
2011. ápr. 3. 12:15
 4/10 A kérdező kommentje:
És melyik működésű lő a legerősebbet ?
2011. ápr. 5. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Annyira nem értek hozzá,párom a szakértő:)

neki ilyen van

[link]

van egy olyan is,ami "rendes" táras,de abban megakadhat,igy beszrezett egy forgótárasat,

az hogy milyen erőset lő...nem sok különbség van gázpisztolyoknál,paprika és borsos lőszert veszel,és kész

árkülönbség van nagy végülis,de a német gyártmányúak jók

lánc...persze,meg baseballütő mellé,és a rendőr téged visz el...akkor is ha 6an támadtak rád..

ezt meg tudod legálisan hordani,csak 2ezres engedély kell,amit rendőrségen szerzel be

festékspré?

az minek?

paprika vagy gázspré ha nem akarsz fegyvert,nekem is van lány léttemre,hasznos kis dolog,laktam miskolc-avas közepén,kifújtam párat

2011. ápr. 5. 17:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Ok de nekem Airsoft kell.
2011. ápr. 5. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Pláza 1.emelet sztem ott még van talán.
2011. ápr. 5. 19:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Talán nekem nem kell.Csak biztos válaszok kellenek.

Miskolcon hol van ilyen airsoft üzlet ?

2011. ápr. 17. 09:56
 9/10 scoobyhun ***** válasza:
Airsoft pisztoly akármilyen erős, nem használható önvédelemre, mivel sem torkolattüze sem hanghatása nincs ami miatt a támadó megijedne. Ha valaki meglősz Airsoft pisztollyal max egy kis csípést fog érezni.Vegyél inkább gázpisztolyt önvédelemre.Hordási engedély is kell hozzá de azt könnyen meg lehet szerezni a rendőrségen.Mint azt előttem is írták csak forgótárasat vegyél mert abban nem tud elakadni a lőszer, meg ha nem is sül el egy lőszer akkor tovább tudod fordítani a dobot és már lőhetsz is.Láncot inkább ne hordj magadnál mert akár csak igazoltatásnál megtalálája nálad a rendőr nem tudod kimagyarázni, főleg ha lakat is van rajta.Gázspray is jó megoldás de arra figyelj, hogy 25 gramm töltőtömeg alatt legyen mert az még legális.Esetleg szerezz be egy sokkolókészüléket, bár azt nem tudom, hogy ahhoz lehet-e szerezni hordási engedélyt.
2013. aug. 6. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne vegyél airsoft fegyvert önvédelemre, semmi értelme sincs, először is, tárba nem tarthatsz állandóan gázt, csak tönkremenne, másrészt egy csípésnél több fájdalmat nem okoz, de még elijeszteni se tudsz egy támadót, hiszen nem olyan hangosak. Önvédelemre inkább gáz riasztó pisztolyt vegyél , vagy gázsprayt.
2016. nov. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!