Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aspirin orron át is hat?

Aspirin orron át is hat?

Figyelt kérdés
ha van örülnék ha tapasztalatot is irnátok
2011. ápr. 3. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
ne próbáld meg porítani a gyógyszert, és úgy felszippantani, mert az adalékanyagok kárt okoznak az orrnyálkahártyádon. ha lenyeled, gyorsan hat, kórházban intravénásan is beadják, akkor másodperceken belül hatásos.
2011. ápr. 7. 02:49
 2/3 A kérdező kommentje:
szóval mükszik csak kárt okoz?
2011. ápr. 7. 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:

épp nemrég olvastam erről egy cikket, értelmesen meg volt magyarázva, hogy ilyen és olyan nevű hozzáadott segédanyagok így meg úgy lerakódnak, vérzést okoznak, stb, de a részletekre nem emlékszem, nem is igen figyeltem oda, de a cikk hangvétele elég ijesztő volt. óva intett attól, amit a fenti válaszomban írtam.

igaz, eszembe se jutott porítva szippantgatni gyógyszereket, de a mai fiatalok rengeteg ostobaságot kitalálnak, közülük egy tette fel valamelyik gyógyászati honlapon a kérdést, és egy orvos válaszolt rá.

szóval a gyógyszereket úgy szedd be, ahogy elő van írva, de ha valami miatt műteni kellene téged, ott a kórházban a nővérkétől kérhetsz fájdalomcsillapító injekciót, abban csak a hatóanyag van, felesleges egyéb anyagok valószínűleg nincsenek, így a szervezetednek nem kell azzal is külön foglalkoznia, így talán kevésbé terheli.

én is kértem a műtét után, meg mielőtt hazamentem, és kivették a kanült a kezemből, egy utolsó ampullányival is kaptam.

2011. ápr. 7. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!