Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valahogy nem vagyok kompatibil...

Valahogy nem vagyok kompatibilis ezzel a jó idővel, napsütéssel, madárcsicsergéssel. Más is van így?

Figyelt kérdés
Meg mindenki boldog, meg mosolyog, és ilyenkor olyan eláshatnámmagam érzésem van, mert én meg nem éppen vagyok boldog, stb... Más is érez így?
2011. ápr. 1. 18:40
 1/3 szamóca. ***** válasza:

tavasszal bizonyítottan több az öngyilkos, ugyhogy nem csak te vagy rosszabbul ilyenkor.

én nem tudom, nekem akármekkora problémám van, ha szép az idő és van élet a városban az javít a kedvemen.

2011. ápr. 1. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy egyedül ezzel. Az ember hónapokon át hozzászokik a hideg, mogorva, sötét időhöz. Amikor jön a jóidő, egy kicsit kellemetlennek érezheti az ember, hogy lengébben van öltözve, kiszívja a szemét az uv, vagy a szép zöld gyepen sétálgatva belelép a kutyaszarba. Egyébként mentálisan tényleg kicsit depressziós állapotot vált ki a változás, de hamar elmúlik. Amikor nyából rossz idő lesz akkoris felkavarja az elmét a változás, csak azt sokkal könnyebb kimagyarázni mint a tél-tavasz kombót.
2011. ápr. 1. 23:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó, hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül :) mert amúgy minden évben ez van...
2011. ápr. 2. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!