Mi az ami a legokosabb állatnak nincs, de az embernek van?
Figyelt kérdés
ez egy találós kérdés, és fontos lenne a válasz, szóval ha vki tud vmilyen megoldást kérem írja le :)2011. márc. 30. 18:17
2/6 anonim válasza:
elsősorban az elsődleges amit a legtöbb állatól külömbözünk h van hüvelykujjunk amit használni tudunk.meg pl.h két lábon járunk nem 4en.de mondjuk azt nem tudom melyik a legokosabb állat de ha minden igaz a delfinnek nagyobb agya van mint az embernek.meg persze az emberi agy sokkal fejlettebb képzelőerővel gondolkodással stb vel rendelkezik mind mondjuk az állatok.remélem nem mondtam hülyeségeket:D
4/6 habibi válasza:
nos először is, melyik a legokosabb állat? szerintem a csimpánz. a különbség az ember és a csimpánz között, h. a majomnak van farka az embernek meg nincs ill. egyesek állítják, h. van nekik, de olyan a csimpinek is van.
5/6 anonim válasza:
hát ööö.tudomásom szerint az emberi embriónak is kialakul egyfajta ugymodn farok ami az állatoknál van csak az egy idő után visszafejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!