Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol található ez a szobor?

Hol található ez a szobor?

Figyelt kérdés
Már vagy 3 éve keresem, de még egész kicsinek láttam róla egy képet. Azt sem tudom, h valoban láttam-e vagy csak képzelődtem :D A lényeg, h egy hatalmas szoborrol van szó, ami egy férfit ábrázol. A különlegessége, h ahogy terpeszben áll, a 2 lába 2 szigetet köt össze, vagyis hát egyik lába az egyik szigeten, másik a másikon található. A szine aranyozott volt és mintha üvegből lett volna, mert mikor rásütött a nap, akkor csillogott :)) Na létezik ez egyáltalán? :D
2011. márc. 30. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Rhodoszi Kolosszus jutott először eszembe! De nem tudom, hogy erre gondoltál e. (vagy köze sincs hozzá :D)

[link]

Amúgy ezt hol láttad? Mert az sokat segítene :)

2011. márc. 30. 18:02
 2/7 A kérdező kommentje:

huh, sajna nem ez... :(

hát ha nem álmodtam az egészet, akk egy újságban :DDD

2011. márc. 30. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
pedig ez rodoszi kolosszus lehet csak.bár szerintem.üvegből emlékmüveket szobrokat nem szoktak csinálni tudomásom szerint.ezt szerintem álmodhattad vagy nemtudom de ha létezne akkor szerintem hatalmas látványosság lenne ami nagyon népszerü lenne bár szerintem legalább is.de nem tudom.minden estre ne nekem legyen igazam:)
2011. márc. 30. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:

jó tudom, hülyeség, h ilyet beirok, h lehet álmodtam :D

de ha ismernétek, nem csodálkoznátok rajta...

egyre inkább az újságos rémlik és tudom, h mind2 lábánál ilyen pici szigetszerűség volt, tele volt házakkal, épületekkel :)

2011. márc. 30. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
én csak azért csodálkozom mert ha ekkora emlékmű vagy szobor létezne a mai világban az biztos h ismert lenne és szinte mindenki ismerné.csak ezért érdekes számomra:)de az is lehet h a kép amit láttál csak egy illusztráció vagy ilyesmi.
2011. márc. 30. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Jah, az könnyen meglehet :)))
2011. márc. 30. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok :)

Gyakran szoktak a kolosszussal illusztrálni és hasonlók. A világ 7 csodája között tartják számon ezért használják sokat. De annak létezése nem több puszta legendánál. Többféleképpen előfordul újságokban és neten is. Lehet, hogy egy számítógépes kép volt.

De az biztos, hogy nem létezik ilyen szobor :(

2011. márc. 30. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!