Oroszlán nő Oroszlán aszcendenssel és egy Skorpió férfi Skorpió aszcendenssel milyen párosítás?
BUNKÓ, GYÖKÉR VÁLASZOKRA NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!!!!
Tudom, hogy nem feltétlenül ettől függ egy párkapcsolat, de én valamennyire hiszek a horoszkópokban, viszont annyira nem értek hozzá. Tényleg nagyon durva párosítás lennénk a fiúval?
Egy "dupla" Oroszlán
Szexuálisan tuti :D. Az tuti :D. Egyéb esetben is jó rövid távon. Hosszú távon is jó lehet de ahhoz nagyon nagy intelligenciára van szükség mindkét fél részéről, mivel mindkettő uralkodó jellem.
Ja és kedves Oroszlán, te ki általában győztesként kerülsz ki minden csatából azzal kezdj el barátkozni hogy a legfontosabb kapcsolatodban a párkapcsolatban ez csak akkor lesz így ha a skorpió is így akarja.
Azért mindenképpen próbáld meg mert ezek csak általánosítások és ha megmaradtok együtt akkor verhetetlen páros vagytok (ha nem akkor se fogod megbánni, márcsak a sex miatt sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!