Fiúk! Ha egy ismerősötök szembe jön veletek az utcán? (lent folytatódik)
Figyelt kérdés
Ha egy ismerősötök szembe jön veletek az utcán, és ti éppen zenét hallgattok, akkor a fülest kiveszitek, amíg köszöntök neki, vagy sem?
Kort is írjatok lécci.
2011. márc. 29. 18:32
1/9 anonim válasza:
Nem mindíg,álltalában igen! Vannak helyzetek pl.: bringázás,amikor nem!
2/9 anonim válasza:
Általában igen, mert máskülönben sosem tudnám tökéletesen kontrollálni, hogy hangosan vagy túl halkan köszönök neki.
3/9 anonim válasza:
Amúgy ez a kérdés miért csak a fiúkhoz szól?
4/9 A kérdező kommentje:
Azért,mert az egyik fiú ismerősöm így tett, és kiváncsi vagyok, hogy miért. :)
Köszi az eddigi válaszokat.
2011. márc. 29. 18:36
5/9 anonim válasza:
És ezt miért a szerelem, és szex kategóriába nyitottad?
6/9 anonim válasza:
Attól függ, ha látom, hogy siet és én sem akarok neki köszönésen kívül mást mondani akkor nem, de ha rég találkoztunk és várható még legalább két szó a köszönés mellé akkor igen kivenném. De ritkán szoktam fülessel közlekedni.
7/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor lehet, hogy várta, hátha mondok neki valamit?
2011. márc. 29. 20:27
8/9 anonim válasza:
Általában igen, de csak nagyon ritkán van hogy nem... ha nem akarok az illetővel beszélni akkor rögtön vissza dugom a fülembe h nehogy bele kezdjen a mondókájába, ha meg igen akkor értelem szerűen nem hallgatom tovább a zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!