Ha le ejted otthon a zsömlét felveszed és megeszed?
Figyelt kérdés
Ma a pékségbe mikor vittem ki a zsömlét leejtettem felvettem és oda raktam vissza a többihez..és ezt látták és félek hogy beirnak a panaszkönyvbe:SS
Meglehet hogy a vásárlót nem nagyon érdekelte?
2011. márc. 29. 18:15
1/7 anonim válasza:
nem enném meg
2011. márc. 29. 18:25
2/7 anonim válasza:
A vásárló valszeg nem ismeri az 5 másodperces szabályt. Ha azon belül kaptad fel, egy baci se került rá és semmi baja nem lett a zsöminek. ;) :D
2011. márc. 29. 18:26
3/7 anonim válasza:
Nemtom azt az 5 másodperces szabályt viccből írtad-e,vagy nem(ha viccből,akkor bocs,hogy belédkötök).De nem igaz az 5 másodperces szabály,ha volt baci a padló azon részén,ahova leejtetted,akkor ráragadtak,ha nem,akkor nem...bár a padló nem szokott sehol sem steril lenni.Te vagy az eladó?Megvártam volna,amíg a vásárlók nem figyelnek oda,és akkor teszem vissza.Ha te is vásárló vagy,meg kellet volna venned a zsemlét,főleg így,hogy már megtapogattad!
2011. márc. 29. 18:37
4/7 anonim válasza:
Én 3 másodperces szabálynak ismerem, de én ezt csak poénból szoktam csinálni, ha pl. leejtek vmit akkor nagyon gyorsan felkapom:D
Amúgy ha én ejtem le, akkor megeszem, nem érdekel ha egy kicsit koszos, ennyi belefér. Azt viszont nem szeretném, hogy más ejtse le és én azt egyem:D
2011. márc. 29. 18:40
5/7 anonim válasza:
ha otthon esik le, felveszem és megeszem :D
2011. márc. 29. 18:45
6/7 anonim válasza:
5 másodperces szabálynak hívják és csak poénból írtam, nem komoly az egész :D
Ignobel-díj
J. Clarke
Az ún. 5 másodperces szabály vizsgálatáért és cáfolatáért. (Ha a koszos padlóra hullott ételt 5 másodpercen belül felvesszük, akkor az még mosás nélkül fogyasztható, hiszen a kevés padlón töltött idő alatt még nem kerülhettek át rá a kórokozók.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!