Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Ezt most álmodtam másodszor.Apummal elmentem kirándulni és egy szép kastélyba mentünk, ahol állatok voltak kiállítva terráriumban .Mielőtt bementünk volna abba a terembe ahol az állatok voltak ki volt írva hogy senki ne vigyen le magával értékeket mert lopják.Amikor indultunk hazafelé akkor az autóban azt mondtam hogy jövőre is elmegyünk és jön majd az anyum is.-Ezt kb. 1 éve álmodtam, és tegnap pedig szintén ugyan ezt csak jött velünk az anyum is és minden ugyan úgy volt ahogy az elsőben. előre is köszi a válaszokat.2009. febr. 25. 19:25
1/2 anonim válasza:
keresgéltem álmoskönyvben és ezeket találtam:
kastély: békés, szerelmes idők
állat: különféle állatokat látni: idegen emberekkel közlekedni; kitömött állat: képzelt veszély; sovány állat: gondok; kövér állat: sorsjegyedet kihúzzák
apa: boldog családi élet; saját apát élve látni: egészség
anya: ajándék, hosszú élet; édesanya amit mond, beteljesedik
remélem tudtam segíteni :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. febr. 27. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!