Az Indiai férfiak hogy tekintenek szerintetek a Magyar
lányokra?
Hogy tekintenek? Háát..
Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk! Lyuk!
2011. márc. 28. 18:59
2/9 Cruella de Vil válasza:
Nem tudom, hogy még aktuális-e a kérdés, de egyet kell értenem az előttem szólóval. Már pár hónapja levelezek egy indiai fiúval és néha elég egyértelmű célzásokat tesz :D már ha érted mire gondolok...nem mondanám perverznek mert tényleg nem az, csak biztosan izgatja őket milyen lehet egy fehér bőrű lánnyal...
2011. okt. 17. 20:08
3/9 Cruella de Vil válasza:
Amúgy meg van náluk esély. Azt mondta, hogy manapság már választhatnak. Úgy értem, ha a férfi helyzete olyan (van munkája, biztos háttér stbstb), akkor nem kényszerítik házasságba és maga választja meg a párját :)
2011. okt. 17. 20:16
4/9 anonim válasza:
Imádnak minket, saját tapasztalat. :)
2012. máj. 21. 16:47
5/9 anonim válasza:
A lány hozzáállása is számit nemdebár?
Fehéremberek -magyarok közt is van aki csak "arra" hajt...egyik se különb.......amúgy meg, aki csak "azt" akarja, az csinálja meg és kész és ne panaszkodjon, aki meg nem, az kerülje el az ilyen pasit akár milyen vér folyik benne oszt' kész.
2012. júl. 24. 15:15
6/9 anonim válasza:
A 4.-ik válaszolótól kérdezném, hogy ugye nem Szombathelyen élsz? Él itt egy indiai (tényleg csak egy:) már huzamosabb ideje, és ő akinél lehet próbálkozik. Van neki itt egy "komoly" kapcsolata is itt, de amikor lehet csajozik. :) Akivel lehet összejön; aki meg szól ezért, hogy kicsit gázos, amit csinál, arra ő és "hivatalos" barátnője meg kígyót-békát kiabál, a pasi utólagos hazugságairól nem is beszélve...
2012. szept. 13. 14:16
7/9 anonim válasza:
Az előző vagyok, bocsánat a szóismétlésért. Azt hozzátenném, hogy val.szeg alkoholista is az itteni indiai (1 üveg whiskey/nap kb. amit megiszik), ezért talál ki sokszor mindenféle történetet vagy azért, mert nem emlékszik mi történt vele valójában. Szóvak egy igazi főnyeremény, mindenkit óvnék vele való bármilyen kapcsolattól!
2012. szept. 13. 14:28
8/9 anonim válasza:
Kedves 6. válaszoló! Nem Szombathelyen lakom, de azért rendes tőled, hogy figyelmezteted a lányokat. :)
2012. okt. 3. 18:32
9/9 anonim válasza:
A 6. válaszoló vagyok.
8.-nak: Nagyon szívesen! :)
Sokan nem tudják mit hoz magával egy ennyire más kultúrából származó emberrel való kapcsolat. A végén pedig ott nagy csalódás, meg persze "mindig a nő (a harmadik) a hibás"... Sajnos ezt tapasztalatból írom, egy barátnőm került bele nemrég ilyen helyzetbe az említett indiaival. Ez nem azt jelenti, hogy az összes indiai pasi ilyen, de nem árt vigyázni!
Mindenkinek sok sikert a pasikhoz, akár külföldi, akár nem! :)
2012. dec. 6. 10:35
Kapcsolódó kérdések: