Szereted a tesiórát?
Én világéletemben utáltam a tesi órákat, bár már nem járok suliba. Igyekeztem mindig kibújni alóla. Lány vagyok, tehát gyakran sikerült. Most viszont konditerembe járok, és megőrülök érte!! Alkatilag nem szorulok rá. :)
21/L
Még általános iskolában elment. Kifejezetten nem rajongtam érte, de azért ki lehetett bírni.
Aztán gimiben egy szadista bunkó volt a tanár, aki direkt kipécézett párunkat és azokat folyamatosan szívatta, nyilvánosan megalázta a többiek előtt. Szerintem egy pszichopata volt az ürge, aki ezt élvezte.
Még köszönni így kellett. Ő kezdte: "Jó napot tanulók!" Mi meg kórusban: "Erőt, egészséget tanár úr!" Komolyan, mint a katonaságnál. :S Rémes volt.
Na, akkor megutáltam a tesiórákat.
28/F
Én is utáltam, de mióta bejárok megszerettem :D Sok sz*r óra közt jót tesz egy kis mozgás.
17L
Nem, de szerencsére egy héten csak egyszer van.
f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!