Honlap, Html szerkesztő programja van valakinek?
Pedig tényleg jó megoldás a Google :)
Mindkettőtöknél attól is függ, milyen igényeitek vannak a programmal szemben, mennyire vagytok járatosak a webszerkesztésben.
Kezdők részére jószívvel tudom ajánlani a KompoZer nevű ingyenes programot, tud magyarul is, ami főképp kezdőknél nem hátrány. Úgynevezett WYSIWYG szerkesztő (azt kapod, amit látsz), vagyis induláshoz, amikor szinte még az alapokat sem ismered, nem rossz. Normál nézet formában is használható, de van HTML nézete is, sőt elég jó a CSS szerkesztője. Mellette persze (amikor már járatosabb leszel a HTML-ben), jól jön a minden Windowsban megtalálható Jegyzettömb, vagy a Wordpad ill. a Notepad++. Ezek csak szöveges szerkesztők, de van, amikor jobb ezeket használni. A KompoZerhez lehet találni több használati útmutatót magyarul, elinduláshoz ezért is jónak tartom.
Hoppá, csak most néztem a dátumra :)
Na mindegy, már leírtam, amit leírtam, majd átteszem frisebb kérdéshez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!