Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet diákmun...

Hány éves kortól lehet diákmunkát vállalni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és nyáron szeretnék valami diákmunkát.Halottam hogy csak 16 év felett lehet, de hallottam azt is hogy 14-től is.Most akkor hány éves kortól lehet?(esetleg valami ötletetek hogy mit lehetne ?)
2011. márc. 27. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet 14 éves kortól, de qrva kevés esélyed van, hogy találj is valamit, amivel viszonylag jól kereshetsz.Ha egy nagyobb városban élsz, vagy közel egy városhoz, akkor megpróbálhatsz szórólapozni, kutyát sétáltatni, idősebb vagy beteg embereknél, esetleg kisgyermekes mamáknál bepróbálkozni, pl takarítani, főzni, bevásárolni, stb. De arra készülj fel, hogy a mai világban nem igazán bízzák egy idegenre az effajta munkákat.
2011. márc. 27. 16:29
 2/2 anonim ***** válasza:
És esetleg ha jó vagy egy tantárgyból, akkor korrepetálhatsz valakit, de még szerintem ennyi idősen senki nem keresne arra sem.Sajnos ez van, ezt meg kell szoknunk.De azért sok szerencsét kívánok, hogy találj valamit!!
2011. márc. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!