Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » IPod touch előnyök, hátrányok?

IPod touch előnyök, hátrányok?

Figyelt kérdés

az ipod touch működik magyarországon is, ellentétben az iphone-van ugye? vagy fel kell törni ezt is?

és kamera, hangszóró van rajta?

minden érdekel, amit csak tudtok mondani róla ( mennyi az ára USA-ban, mit kell aláírni...)

2011. márc. 27. 14:38
 1/2 krameri ***** válasza:

van kamera hangszóró persze. 4.generáción elülső kamera is, így neten tudsz facetime-vel is telefonálni. Igazából csak a műholdas dolgok hiányoznak belőle, tehát a gps, telefon, és mobilnet. Ez mind a 3 megoldható wifivel, tehát tudsz wlan-on böngészni, van rengeteg netes telefonszolgáltató(pl skype), egyedül a gps re nem olyan alkalmas, viszont bármilyen webes térképet(pl google map) tud kezelni, csak azt nem mondja meg, te hol vagy.

Nekem 4g van, teljesen megvagyok bele elégedve. A kamerája meglepően éles, videót is 720ban csinál. (ezt én csináltam, ráadásul koncerten rossz fényviszonyokkal, de HD-ben láthatod, hogy ilyen képet egyszerű mobillal nem lehet csinálni [link] )

Azt nem tudom, hogy érted, hogy működik-e MOn, az iphon is működik. Feltörni azért szokták mind kettőt, hogy a fizetős appokat is ingyen le tudják szedni. 0.7-2 eurós árak mellett szerintem felesleges, hisz ezzel ugrik egyből a garancia is. Meg amúgy is a legtöbb app ingyenes, ami fizetős, annak is van demóváltozata.

Ára meg 50-60ezerért kapsz már itthon is, USAból rendelve is kb ugyanannyi, mert olcsóbbb, de csak amíg rárakják a 25%os áfát, vámot meg postaköltséget. Úgy jársz a legjobban, ha van amerikai ismerősöd aki megveszi, és személyesen elhozza neked, ha pont erre jár. Különben kb ugyanannyiba kerül itt megvenni, mint amerikából rendelni.

2011. márc. 27. 16:21
 2/2 A kérdező kommentje:
van ismerősöm, és nyáron jön magyarországra. ha ő hozza el akkor mennyibe kerül?
2011. márc. 31. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!