Mit jelenthet ez az álom?
azt, h túl élénk a fantáziád, és szeretnéd iskolán kívül kiélni. :D
Viccen kívül: biztos kicsit besokalltál, de nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani, mindenki álmodik olykor hülyeségeket. :)
Ez jó!:)) Amúgy én is hirhedten hülyeségeket bírok álmodni, a munkahelyi kollégáimnak a kedvenc pillanata, amikor reggel bevágódok az ajtón, és közlöm, hogy "Almodtam, fiúk, gyertek kávézni!".:D Jönnek, és mesélem nekik, amint álmomban szem- és agyműtétet hajtottam végre magamon, vagy Alonso hordozott egész álló éjszaka egy M3-assal a lakónegyed körül, meg ilyesmik. De mind válogatott baromságok, és olyan szinten kreatívok, hogy tudtommal nekem nincs ilyen fantáziám.:))
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, a sulis élményeket éjszaka feldolgozod, de mivel alvás közben pihen agyunknak a logikus gondolkodásért felelős része, így kissé abszurd formában látjuk viszont a mindennapok élményáradatát. Röhögni kell rajta egy jót, és menni tovább.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!