Mi tévő legyek? Nem ismeri fel a gép a hangkártyámat:S
valószínű az az oka, hogy a service pack 3, már alapból letölti a drivereket a géphez , így a hangkártyádhoz is, a 2 meg még nem . csak annyit kell tenned szerintem, hogy megnézed, hogy milyen márkájú, mi a neve a hangkártyádnak, majd beírod a google-be a hangkártyád , nevét, típusát stb, és utánna azt, hogy download, vagy letöltés. ha szerencséd van , hamar kiadja, és letudod tölteni , aztán felrakod és elméletileg újraindítás után működik.
ha nincs szerencséd , akkor keresgetni kell, de meglehet találni.
az, hogy paint nem fut jól ezt nem értem így hirtelen, annak általában nincs hangja vagy van?:D
meg milyen többi program?
nem tudom , hogy ha csak a hangkártyával lenne az a gond, akkor én tuti azt csinálnám amit írtam, hogy megnézném a típusát és letölteném hozzá a drivert.
de nem kell szétszedned, nincs doboza vagy valami?
meg lehet hogy attól , hogy most nincs hang még ott van a hangkártya , a vezérlőpulton belül a hang beállításoknál vagy valami , ott kellene lennie ilyennek , hogy mi típusa.
de most ,hogy így írod, hogy több programmal is szórakozik, nem tudom igazából , hogy miért most így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!