Máshol is esik a hó?
Bocsi máshogy akartam feltennia kérdést, de megkaptam hogy ez nem egy csevegő oldal:) Szerintem az hogy "Nálatok is esik a hó" még nem csevegés, de a kérdés ezen formályában is ugyanaz:)
Nálunk (Budapest XXII ker.) két napja vigasztalhatatlanul és megállás nélkül csak hullik és hullik a hó...persze vasárnap is kaptunk belőle csak nem olyan sokat...és elötte is volt már egy kis "alapozás"
Nálatok mi a helyzet? Mert mostanság a hiradó nem vészmadárkodik hogy ennyi meg annyi hó, pedíg én ennyi havat jópár éve nem láttam...Szóval csak itt havazik?
Micsoda? Csak esik es esik a ho? Jaj, de jo nektek, Londonban sajnos nincs semmi ho.
Ezelott kb. 1 honappal esett ho, elotte 17!!! evig nem esett, de sajna csak par napig volt meg, elolvadt. Jo lenne, ha itt is esne nalunk.
Bp. X. ker. Most nem esik, de eddig szakadt. Van vagy 15 centis hó :)
Elle
Ekkora ho van otthon, 15 cm??? De jo nektek, a:)))
Angliaban a multkor 2-3 napig zarva voltak az iskolak, hiszen olyan regen nem volt mar ho, itt ez csodanak szamitott. Holanc sincs. Az autok, metro, buszok sem kozlekedtek 1 teljes napig, es meg a fekete taxik sem, megallt az elet, pedig "csak 10-15cm volt a ho.
Barcsak megint esne:))))!!! Oruljetek neki, es hetvegen szankozzatok, csuszkaljatok helyettem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!