Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol kell intézni a TB-kártyáva...

Hol kell intézni a TB-kártyával kapcsolatos dolgokat?

Figyelt kérdés

Férjhez mentem és változott a nevem, nem is lenne ez gond egy darabig, de sürgősen szeretném elintézni, mert miután elváltam nem csináltam vissza, tehát még az előző férjes nevem szerepel rajta...

Ráadásul augusztusra babát várok, csúnya vicc lenne ha az előző férjem nevére irnák a babát!

Válaszokat előre is köszönöm!!

2011. márc. 24. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

oep-nél

2011. márc. 24. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Névváltozásnál a csere díjmentes. Személyi, lakcímkártya, régi Taj-kártya kell hozzá.
2011. márc. 24. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz írnám hogy a névváltás tényleg ingyenes, de nem sokáig. 1 hónapig, válás után kb. Ezt nem tudom pontosan. Olvastam én is erről. De az biztos hogy nem sokáig ingyenes.Nálunk a TB-t az APEHnál kell intézni. Bár a te esetedben nem biztos.
2011. márc. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!