London mint lakhely?
Milyen London mint lakhely?
Milyen a környezet?
Van- valaki aki kint él? Mesééljen a városról:D legszebb helyei. Legjobb boltok/üzletek/kerületek.
Mi jó mi rossz?
Mindenre kiváncsi lennék. Mit dolgoztok kint? Milyen a fizetés? Akár élettörténeteket is meghallgatnék:)
Én kint élek..Majdnem 1 évig éltem Londonban,de azóta elköltöztem egy vidéki városba.
A tapasztalataim Londonról(meg most már más városhoz való viszonyítási alapom is van)
-London a legdrágább város megélhetés szempontjából
-koszos
-büdös
-túlzsúfolt
-vannak helyek amiket érdemes messze elkerülni
-mivel rengetegen élnek ott,így hatalmas a konkurencia
- Ami jó benne,hogy sok múzeum van ami tényleg nagyok jók
- amit turisztikailag meg kell nézni azok szépek de max.1-2 napos kirándulás..
(nekem bőven elég volt az a kevés idő..Vidéken sokkal jobb az élet,és ami a lényeg elfogadható anyagilag..
Én is Londonban élek, több mint 1 éve. A válasz attól függ, hogy mit akarsz itt csinálni és miért? Pénzt keresni, angolt tanulni, várost és világot látni? Mindezt együtt? Akkor London jó hely. Drága, de ha találsz melót, akkor a minmálbérből megélsz. Nem könnyű melót találni.
London olyan mint egy nagy cirkusz, az emberek szórakoztatására találták ki :) szép helyek? Temze mentén sokimnen van: Tower Bridge, London eye, Big Ben, Múzeum hegyek és látnivalók tömkelege: Trafalgar square, Picadilly Circus, Oxford street, Camden Town. Greenwich szép hely, és ajánlom még a Kew Gardens botanikus kertet.
Ami előny az lehet hátrány is: rengeteg kultúra él itt a világ minden tályáról.. törzsgyökeres londonit alig találni :) ha vki nem szereti a különböző kultúrákat, akkor ez rossz. Aki kíváncsi más nemzetekre, annak jó.
Időjárás: hűvösebb mint magyarországon. Nyár enyhébb, a tél is, de gyakran szeles, ami méghűvösebbé teszi, mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!