Hogyan tudnák visszavágni?
Figyelt kérdés
Van egy gyerek az iskolába aki állandóan csúfol a nevemmel és nekem már elegem van mert belekiabálja a fülembe és nem hagy békén ráadásul ő fiú én meg lány. Fogatunk hogyha én is kitalálok neki egy olyan csúfolást amit ő nagyon utál akkor ő is abba hagyja csak nem tudom hogy mit tudnák neki kitalálni. Igazából nem is kell pont rá illőt csak valami gúnynevet ha írnátok azt nagyon megköszönném !!!2011. márc. 23. 20:32
1/5 anonim válasza:
ne találj ki semmi, hanem vágd pofán!
én legalábbis biztosan ezt tenném, főleg ha még a fülembe is kiabálja...
2/5 anonim válasza:
elsőnek igaza van.
hogy jön ahhoz, hogy majd abbahagyja ha....
meg a kis f.szomat. szétb.sznám a fejét.
3/5 anonim válasza:
Amikor legközelebb a füledbe kiabál,akkor visszakézből,izomból vágd pofán.elfog menni tőle a kedve,meglátod......
4/5 anonim válasza:
Így van durr neki, de ha kitalálsz neki vmit, akkor vmi égőt.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek ezt fogom tenni :)
2011. ápr. 7. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!